Sognsvann Rundt Medsols

Ikke bare var det duket for årets første SRM løp med brikke, men planen var også å gå for PB på en rundern. Samme planen hadde både Christopher, Bengt og Andreas.

En rundern på SRM (3,25km) er så utrolig vondt. Jeg har faktisk gruet meg så mye at i dag tidlig ble det bare tull. Jeg glemte gps klokken min. Jeg glemte adgangskortet til jobb. Jeg glemte penger. Jeg glemte visakort. Det jeg husket var 2 stk EMIT brikker, racesko og raceoutfit. Tross alt – det var det som var det viktigste.

Dagens tempratur var helt perfekt for PB. Ikke for vamt, ingen regn og ikke alt for mye vind. Andreas i blått benyttet muligheten og løp inn til ny PB.

Det gjor Bengt også! Flytta persen ned med 3-4 sekunder.

Tone løp et par runder – men ikke for full maskin. Ikke mye hæl i dette steget her.

Siden jeg skulle løpe på pers i dag var jeg klar over at dette kom til å bli vondt. Første kilometer følte jeg gikk ganske fort – men ikke for fort. Jeg hadde ingen ide hva jeg løp den på siden jeg ikke hadde klokke. Riktignok var jeg klar over at jeg lå i rute. Jeg hadde nemlig forhørt meg med andre løpere hva de skulle løpe på – så lenge jeg lå rundt disse var jeg i “safezone”.

Men mellom 1km-2km så forsvant både “safezone” og en ting var helt sikkert – nå var det ikke mye komfortsona. Men en runde på SRM er værre enn maraton så det var bare å knipe tenna sammen og jobbe knallhardt mot mål. Det var vondt, men ikke helt krise vondt. Ikke misforstå – det var et maxløp – men jeg merker at hvor bedre trent man er -hvor mindre vondt er 100% innsats.

Når man er utrent så tror jo man at man seriøst skal DØ.

Ved passering to kilometer fikk jeg oppleve at begge armene mine døde. Eller stivnet. Jeg vet ikke hva som skjedde jeg – men jeg tror det var pga innsatsen ivertfall.

Langt der fremme kunne jeg se de jeg prøvde å henge på. Jeg var veldig usikker om det ble PB eller ikke, men jeg var veldig fornøyd med innsatsen!

Sekunder etterpå passerte jeg målseilet og fikk heldigvis ny PB med 15 sek! Det verste med å ikke sette PB på en rundern på SRM er at da må man prøve igjen og igjen helt til man klarer et. i 2011 klarte jeg aldri å slå tiden fra 2010. Faktisk var jeg 15sek bak i fjor.

OK nok om meg og selvdigging av egen innsats. Over til de andre.

Trond Inge kunnde fortelle etter løpet at han hadde en av sine beste 10km tider i Karlstad etter å ha løpt en hard SRM på onsdagen. Jeg kjører samme oppladning og gleder meg til Karlstad på Lørdag. Er sugen på PB der og jeg!

Randi (som tok det lille bildet av meg ovenfor), Rune og Bengt i bakgrunnen. I forgrunnen både Silja og Jeannette som begge løp på ny PB i dag? Grattis!

Ole Arne leverte ny PB på to rundern og tredje PB på tre onsdager. Det er bra valuta for penga!

Hein var også på plass i dag og løp tre rundern. Han ligger i hardtrening for neste års halvmaraton i Haag.

Hansen i forgrunnen løper to runder og perser. Christopher var bare få sekunder bak PB men hovedmålet er på lørdag. Da skal han LEVERE under karlstad stadslopp! Det skal jeg og Hansen også!

Bergsvein løp 81km i helga under Kristins Runde – men hadde masse fart igjen til dagens SRM. Her sammen med en sønn tror jeg.

Når man løper for full maskin er det digg å slenge seg i gresset for å se om man skal dø eller få igjen pusten. Bak kan du se Haakon Bengt, Andreas og Christopher.

Det er uten tvil PB brillene som gjør at jeg løper bra! Tre brilleløp og tre knallløp! Blir det regn i karlstad (spådd regn) og jeg velger å løpe uten PB brillene så har jeg ivertfall en god unnskyldning. Ikke sant?

I fjor skulle jeg også perse i karlstad.. Lå dritbra an etter 800m – men ikke så bra etter 1,5km. Det endte med å komme i mål nesten 2,5min bak planlagt tid. KARLSTAD – HERE I COME!