Twitterkatastrofen & Gratiskilometer III

I dag var det 41 stk som møtte opp på Gratiskilometer III.

Vi var halveis heldig med været og det var deilig å få et avbrekk fra katastrofen som inntraff tidligere i uken. Det er litt rart med det. Jeg husker godt jeg satt på jobb og så optimistisk frem mot en ny og herlig løpeuke da bomben eksploderte i verdensmedia. Jeg snakker selvsagt om bruddet mellom T og A.

Egentlig tok jeg nyheten ganske fattet selv. Slikt kan jo skje den beste?! Ikke sant?!

Det var først dagen etter det verste ble avslørt.Det var VG som var først ute med toppsaken på forsiden. Det hele minnet meg litt om historien om de to journalistene i Washington Post, som rullet opp hele Watergate-dramaet. Det var stort!

Men dette her er større?! Kanskje?! Ja?!

Jeg husker lufta gikk helt ut av kroppen. Hjertet hamret like hardt som de siste hundre meterne av Hytteplanmila. Ja, opp den jævelige bakken ja. Den bakken man alltid vurderer å bryte i vet du. Uansett. Det var helt sjukt. Jeg prøvde å samle meg og jeg måtte gjenta hva jeg hadde lest inne i hodet for å fordøye det. For å takle det.

“Espen, altså… Når DET bildet DER ble tatt – var det faktisk slutt mellom T og A”.

Jeg tittet på bildet igjen.. og igjen…. og igjen….

Da kom jeg til å tenke på at jeg lå i massasjestolen på jobb for et par dager siden. Jeg lå i en svart stor stol og nøt to jernstenger som prøvde å myke opp ryggen min.. Slappet av… Fantaserte om kilometer… Da dette bildet ble tatt – ja – da var det faktisk slutt mellom T og A… Sprøtt å tenke på…

Ikke bare det! VG opplyser videre at A har sluttet å følge T på Twitter!

Det er kanskje den største nyheten tenker jeg. Tenk deg selv om DU hadde hatt twitter konto! Det der kan ikke være mye #kult ! Alt virket med ett så meningsløst… ja, ikke å løpe da. Det blir aldri meningsløst…

Det var en dårlig start på uka og lese om de Twitter greiene men man må bare se fremover. “Running is the best therapy” er det et ordtak som heter. Derfor har det blitt en veldig bra mengdeuke på meg denne uka! Ting begynner å stabilisere seg igjen. Jeg håper bare det ikke kommer frem mer grums i saken slik at jeg ikke får ladet opp til et optimalt halvmaraton i Haag til helgen.

Det blir vanskelig å fokusere på sub 1:20 nå. Jeg har ivertfall en godkjent unnskyldning om det ikke skulle gå.

Jeg synes litt synd på Adidas også. De har lansert en ny sko med BOOST såle denne uken. Det har neppe mange fått med seg siden fokus hos de fleste har vært på de twitter greiene som VG fant ut av. Skulle ikke forundre meg om Adidas vil relansere skoen på et senere tidspunkt når det verste støyen har lagt seg.

Ok! nok tull! Tiltross for at jeg faktisk er utrolig fan av Adidas sko og har dette som mitt favorittmerke synes jeg det er veldig rart at de ved lansering ikke har de virkelig LETTE skoene med boost! Men når det kommer – skal jeg også teste!

Jeg er helt enig i dette blogginnlegget.

Her er bildene fra Gratiskilometer III i tilfeldig rekkefølge.

Det ble en utrolig bra tur igjen! Takk for selskapet alle!

Tror du jeg subber 1:20 i helga kan du trykke TOMMEL OPP nederst, men hvis du tror det blir helt fiasko og supersprekk – trykk TOMMEL NED!