Vinterkarusell Jessheim

Kanskje du synes det ser småkaldt ut på bildet?

Det SÅ ikke bare kaldt ut – det var faktisk småkaldt også!

Jeg trodde det skulle bli max -6 eller noe i den duren. Lue og hansker hadde jeg derfor IKKE tenkt å bruke. Det ble nok altfor varmt tenkte jeg. Jeg tok de heldigvis med så jeg kunne bruke de oppvarmingen, men de ble værende på under hele løpet også!

OSi var også på plass med to representanter i dag. Det var disse to som holdt meg med selskap under deler av oppvarmingen.

Olav til venstre med kamera på plass. På www.kondis.no dukker det nok opp en reportasje fra løpet også!

Før løpet sa jeg til Trond at plan A var å holde kilometerfarta under 4 blank. Plan B var å holde 3:50 fart. Jeg hadde egentlig ingen aning hvor fort man kunne løpe på hardpakka snø i minus 14 etter å ha satt norgesrekord i antall marsipanenheter tidligere i jula.

En ting var ivertfall sikkert – jeg kunne ikke gå næringstom.

I dag gikk jeg forøvrig for tre lag. Først et marsipanlag, så en tynn super og en tjukkere salomon genser over der. På huet ble det lue og på henda ble det tynne Johaug hansker.

Kanskje litt juks, men skoa jeg brukte pigga jeg kun timer før start. Jeg har jo pigga et par tidligere, men jeg ville ha flere pigger i forfot. Synes de satt ganske godt, men jeg kjente den ene piggen litt igjennom skoen. Tynne sko. Uansett, piggene anbefales og kan kjøpes for under 200kr ink porto hos skodubb.se. Monteringa er like enkel som å spise en liten marsipangris.

Løpet gikk omtrent som forventa for mitt vedkommende. Egentlig litt rart at det ikke var værre å puste inn så kald luft. Smertene i brystet i bilen på vei hjem var alikevel en ny og spennende erfaring. Jeg kjente dog at beina mine var ganske stive underveis.

Jeg har løpt like lite i desember som jeg gjor på ei snitt uke i november. Ser ikke ut som det har gått utover farten ivertfall. Den gode nyheten er at jeg tror overbelastningen jeg har slitt med er under kontroll og planen er å øke fra 31 desember. Det er nemlig en mandag. Viktig å få antall kilometer riktig med en gang. Vi teller jo fra uke til uke. Kan ikke starte 1 januar som ville vært mest logisk. Det er en tirsdag.

Mandag > 1 Januar. (Tvangstanker kalles det :p )

Da blir det to uker med mye trening før vi stikker på treningsleir til Meloneras i to uker.

Akkurat som i fjor så kombineres det med Gran Canaria Maraton.

Her har du forreste Bjørn i fint driv inn mot mål!

Over nyttår har jeg tenkt å lage en oppsummering for hele året. I mellomtiden stikker jeg for å feirer nyttår og late dager i sverige. Skigåinga er også lagt på hylla fremover for å belaste lysken mindre.

Åhja. Det ble en mellomting mellom plan A og plan B. Snitt på 3:52. Trond løp fra meg ved ca 3,5km og jeg tipper han klarte akkurat 3:50 snitt så vi var ganske forutsigbare!

Legger du igjen eposten din nederst får du mail ved neste oppdatering på forsiden. Har du mye dødtid på jobben er det også mulig å følge den meningsløse/fantastiske MMS bloggen min.

Alt i alt ble det en bra kveld i Jessheim. Det er liksom så ikke mye annet å gjøre i Jessheim føler jeg enn å løpe løp! Mitt andre løp arrangert av ULL KISA i år. Det er en god arrangør. Jeg kommer tilbake.

Ellers testa jeg ut kamera i dag. Var litt uheldig med lyset på en del bilder – men tror det skal sitte bedre neste gang. Tross alt et kompaktkamera.

Godt nyttår!

ps! I sverige har de forresten yndligsmarsipanen min på 1kgs pølser. Sa jeg at jeg gleda meg?

Her finner du Resultantene for 4 løp i Vinterkarusellen Jessheim 2012